Kaupunginosayhdistys Vehmersalmi ry haluaa kehittää asuinalueemme kylillä asuvien ihmisten liikkumismahdollisuuksia. Tällä hetkellä kylien asukkaita palvelee asiointiliikennepalvelu torstaisin Soisalon saaren puolelta Vehmersalmen taajamaan ja takaisin kouluaikoina sekä perjantaisin mantereelta Itä-Vehmersalmen suunnalta liikennöivä vuorot Hemmonranta-Vehmersalmi ja Mustinlahti-Vehmersalmi. Asiointilinjoille tilataan kyyti edellisenä päivänä Matkojen yhdistelukeskukselta. Asiointiaika on n. kaksi tuntia.
Tämä KYSELY on tarkoitettu asiointiliikennettä ja muuta julkista liikennettä käyttäville henkilöille ja heidän omaisilleen. Kyselyn tavoitteena on saada mahdollisimman paljon tietoa asukkaiden ”kyytitarpeista” ja toiveista.
Kyselyn tulokset annetaan tiedoksi kaikille Vehmersalmelaisille ja Kuopion kaupungin joukkoliikenteen suunnitteluun ja Matkojen yhdistelykeskukselle. Pyrkimyksenä on edistää kylillä asuvien – etenkin ikäihmisten – mahdollisuuksia liikkumista taajamaan asioimaan ja harrastamaan.
Kyselyn voi tehdä sähköisesti tai jaamme paperisia kyselylomakkeita linja-autoihin,kylän kauppoihin, kirjastoon, Vehmertuvalle ja apteekkiin ja huoltoasemalle.
Palautus SEO:lle, Linnatie 3, Kaupunginosayhdistyksen postilaatikkoon 31.5.2017 mennessä, kiitos!

HUOM! Nyt ei tarvitse luoda g-mail tiliä vastatakseen kyselyyn ( Muokattu 2.5.2017 klo 17.05)

Tästä sähköiseen kyselyyn 

Categories: Yleinen